Події

27-річний житель Житомирської області помер у лікарні після бійки

28 August 2015, 10:33

Житель смт. Лугини Житомирської області  помер у лікарні від отриманих у результаті бійки травм. Підозрюваного у нанесенні йому тілесних ушкоджень встановлено, вирішується питання про обрання для нього міри запобіжного заходу.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

«22 серпня у відділенні інтенсивної терапії обласної лікарні помер 27-річний житель смт. Лугин. Хлопця було напередодні доставлено із районної лікарні із травмами грудної клітини та живота. За висновком проведеної судово-медичної експертизи, смерть парубка настала від загальної інтоксикації, масивної пневмонії та коми, що виникли в результаті отриманих травм.  Попередньо встановлено, що до районної лікарні хлопець потрапив ще 15 серпня із діагнозом струс головного мозку та забій грудної клітини. Тоді чоловік стверджував, що травмувався близько тижня тому через власну необачність, упавши, будучи у нетверезому стані, та категорично відмовлявся від будь-яких додаткових заяв та пояснень», – йдеться у повідомленні.

Нині у результаті проведених заходів встановлено, що на початку серпня померлий разом з іншими знайомими відпочивали в одному із закладів райцентру. Раптово між потерпілим та іншою особою виник конфлікт. Опонент вдарив його в обличчя, від чого той впав на землю, де отримав ще кілька ударів ногами. Нині усі обставини події з’ясовуються у рамках досудового розслідування. Підозрюваний встановлений. Вирішується питання про обрання для нього міри запобіжного заходу. 30-річному чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років,– повідомила прес-служба.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі