Влада

У райцентрі Житомирської області заборонили проводити політичні акції в школах

28 August 2015, 13:34

У Житомирській області відділ освіти Баранівської райдержадміністрації заборонив усім керівникам шкіл району проводити на території навчальних закладів будь-які політичні акції та розповсюджувати агітаційну продукцію.

Про це йдеться у наказі відділу освіти Баранівської РДА «Про заборону проведення політичних акцій в школах району» від 26 серпня 2015 року, повідомляє сайт місто Баранівка.

«Аналізуючи досвід минулих років, коли всі політичні партії, блоки та кандидати в депутати різних рівнів в школах району проводили різні заходи, урочисто приймали в лави своїх партій педагогічних працівників району, проводили на базі шкіл збори, конференції тощо, та з метою недопущення в подальшому даних проявів наказую всім керівникам навчальних закладів заборонити проведення будь-яких політичних акцій, зборів, конференцій на території навчальних закладів району і розповсюдження будь-якої агітаційної продукції», - йдеться у наказі.

В обласному управлінні освіти Житомир.info повідомили, що про цю ситуацію нічого не знають, і пообіцяли прокоментувати виданий наказ керівника відділу освіти Баранівської РДА у понеділок, 31 серпня. 

Фото з сайту місто Баранівка

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі