Події

У Житомирські області водій ВАЗу не впорався з керуванням і з’їхав у кювет, пасажирка загинула

31 August 2015, 09:21

У суботу, 29 серпня, на автодорозі с. Станційне Лугинського району Житомирської області сталася дорожньо-транспортна пригода в якій загинула молода дівчина.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УДАІ УМВС України в Житомирській області.

«Близько 6.00 години ранку 29 серпня на автодорозі в с. Станційне, Лугинського району, неподалік залізничного переїзду, водій автомобіля ВАЗ-2102, 32-річний житель м. Києва, не впорався з керуванням з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля ВАЗ 20-річна жителька м. Києва, від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди», – йдеться у повідомленні.

Близько 5.30 години ранку 30 серпня по вул. Перемоги, с. Варварівка, Новоград-Волинського району на заокругленій ділянці дороги водій автомобіля Renault Master, 25-річний житель Червоноармійського району, з’їхав на узбіччя та скоїв наїзд на дерево. Внаслідок ДТП водій та два пасажира автомобіля Renault з отриманими тілесними ушкодженнями були доставлені до лікарні.

Цього ж дня о 18.45 год. на 137 км автодорозі Київ-Чоп, Житомирського району, водій автомобіля Volkswagen Passat, 38-річний житель м. Львів, рухаючись в напрямку м. Рівне здійснив зіткнення з автомобілем Opel Vectra, під керуванням 37-річного жителя Вінницької області, Могилів-Подільського району, який з узбіччя здійснював поворот ліворуч не переконавшись, що це є безпечним для інших учасників дорожнього руху. Внаслідок ДТП водій автомобіля Opel Vectra, отримав тілесні ушкодження.

Два пасажири автомобіля Volkswagen Passat, з отриманими тілесними ушкодженнями були доставлені до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі