Влада

У Житомирській ОДА бракує кандидатів на вакантні посади керівників управлінь

31 August 2015, 12:50

 Житомирська облдержадміністрація нагадує про прийом документів на вакантні посади 7 керівників структурних підрозділів.

До 9 вересня 2015 року триває прийом документів на посади:

директора департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства;

начальника управління агропромислового розвитку;

начальника управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму;

начальника управління цивільного захисту населення;

начальника управління екології та природних ресурсів;

директора Державного архіву Житомирської області;

начальника відділу внутрішнього аудиту облдержадміністрації.

«Станом на 31 серпня надійшло 6 заяв про участь у конкурсі, з них: 3 заяви на начальника управління агропромислового розвитку, 1 заява на начальника управління цивільного захисту населення, 1 заява на начальника управління екології та природних ресурсів та 1 заява на начальника відділу внутрішнього аудиту облдержадміністрації», - інформує прес-служба ОДА.

Участь у конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою; мають повну вищу освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста відповідного освітнього спрямування; досвід роботи у відповідній сфері; стаж роботи у державній службі на керівних посадах чи на керівних посадах в інших сферах управління — не менше п’яти років; досвід роботи щодо управління персоналом.

«Ми відкрито заявляємо про вакансії в облдержадміністрації і розраховуємо на високу активність від суспільства. Досить сидіти і чекати, що хтось замість когось прийде і проведе реформи. Запрошую вас до співпраці», – сказав керівник області Сергій Машковський.

Згідно з чинним порядком щодо заміщення вакантних посад державних службовців конкурсанти складають у письмовій формі іспит на знання Конституції України, Законів України «Про державну службу» та «Про засади запобігання і протидії корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській облдержадміністрації оновили структуру, перейменувавши більшість департаментів в управління, і скоротили чисельність державних службовців на 159 посад.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі