Політика

Володимир Кропивницький привітав житомирських школярів з Днем знань

2 September 2015, 09:28

Депутат Житомирської міської ради Володимир Кропивницький разом з дружиною, головою благодійного фонду «Рідний Житомир» Людмилою Кропивницькою 1 вересня навідалися у школи № 32 та № 12, аби привітати дітей, батьків і вчителів із Днем знань. Багато років родина Кропивницьких  опікується школами та дитячими садочками міста.

«Усім, хто в цей День прийшов до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам – ніколи не зупиняйтеся на дорозі знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!», –висловилася Людмила Геннадіївна під час свята у 32-й школі.

«Допомога школам і турбота про дітей завжди були і залишаються одними з пріоритетів моєї роботи», – зазначивпід час привітання у 12-й школі Володимир Миколайович. Бажаю усім міцного здоров’я, досягнення мрій і бажань та гарного, успішного нового навчального року. З Божим благословенням».

В кінці урочистої лінійки Володимир та Людмила Кропивницькі вручили школам подарунки, в тому числі  сертифікати на суму 10000 грн.

Прес-центр ГО «Рідний Житомир»

 

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі