Місто

У Житомирі активісти прийшли до директора Інспекції з благоустрою: його не застали, але знайшли таємну кімнату

2 September 2015, 09:39

 Вранці 2 вересня активісти та мешканці вулиці Щорса прийшли до начальника комунального підприємства «Інспекція з благоустрою» Юрія Самборського.

Люди хотіли дізнатися як вирішується питання з будівництвом автостанції та магазину на околиці Житомира і чи виконується рішення сесії міської ради.

О 9 ранку Самборського на робочому місці не було, а за шафою у кабінеті виявили двері в «кімнату відпочинку».

 

Утро начинается не с кофе. Активисты зашли в кабинет к Самборскому и в шкафу обнаружили потайную дверь в маленькую Нарнию.

Posted by Алексей Антипенко on 1 сентября 2015 г.

Заступник начальника Артем Мотрук викликав міліцію.

Подробиці дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, 28 липня близько сотні місцевих жителів та активістів біля багатоповерхівки на вулиці Щорса пікетували проти будівництва автостанції. Ділянка, на якій мали будувати автостанцію, перебуває в оренді комунального підприємства «Інспекція із благоустрою», а підприємство передало ділянку в суборенду приватній фірмі. Робоча група з представників міської влади пропонувала розірвати договір оренди комунальному підприємству «Інспекція із благоустрою», аби вберегти людей від забудови. 6 серпня на сесії міської ради депутати підтримали звернення мешканців мікрорайону Крошня і призупинили договір оренди землі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі