Новини компаній

Гральний бізнес повертається до України?

2 September 2015, 13:09

Як повідомляє UkraineGaming.com 13-14 жовтня 2015 року в готелі Hilton Kyiv (бульвар Тараса Шевченка, 30 Київ) буде походити конференція, присвячена гральному бізнесу в Україні. Нещодавно Арсеній Яценюк, Прем'єр-міністр України, сказав про те, що уряд має намір переглянути діюче  законодавство стосовно  грального бізнесу в Україні та ввести його знову. Але зробити це потрібно максимально виважено, використовуючи  практичний досвід інших країн. Дана пропозиція виникла із-за того, що  легальний гральний бізнес в країні вплине позитивно на ринок праці, зросте рівень туризму, а отримані податки  дозволять провести необхідні реформи. За словами прем’єра такий варіант  не можливо ігнорувати. Особливо, якщо враховувати ситуацію, в якій знаходиться країна.

Ще п’ять років тому,  гральний бізнес в країні процвітав, в цьому могли впевнитись як українці, так і туристи. В даній сфері  шість років тому працювало більше ніж 2 мільйони працівників, а 150 тисяч  людей працювали в супутніх підприємствах, починаючи від кур’єрів та закінчуючи постачальниками їжі та напоїв.  Минуло  6 років, і настав час для того, щоб розглянути питання, котре стосується повернення грального бізнесу в нашу країну – з продуманим законодавством для ігрових закладів, букмекерами і азартними іграми в мережі («онлайн»). Враховуючи той факт, що країна знаходиться в стані війни, більша частина держави потребує державних доходів. Податки, які можна отримати від місцевих гравців та туристів зможуть допомогти країні. Тому уряд повністю підтримав конференцію, яка відбудеться в жовтні 2015 року в місті Києві.

На конференції  «Game On» будуть  виступати  провідні світові експерти щодо грального бізнесу. Кожен з експертів  виступить, та висловить свої пропозиції щодо бачення ефективної  ігрової індустрії  в Україні.

В ході конференції гості будуть мати змогу зустрітися з колегами ігрової сфери, а також з урядовцями, які займаються впровадженням нового, комплексного підходу до законодавства, котре стосується грального бізнесу.

Конференція буде проходити  2 дні. Протягом цих днів буде досліджуватись та обговорюватись майбутнє грального бізнесу в нашій країні.  Учасники конференції мають відмінну можливість дізнатися з перших рук, які будуть зміни, та як саме  вони вплинуть на фінальне рішення.

Контакти:

Менеджер: Elvira Garanina

Контактний телефон: +380 445 361 508

Elvira.Garanina@wipr.com.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі