Політика

Сергій Сухомлин пропонує виділити гроші на утеплення комунікацій у підвалах і на дахах житлових будинків Житомира

2 September 2015, 13:32

Мільйон гривень на утеплення комунікацій у підвалах і на дахах житлових будинків пропонує перший заступник міського голови Житомира Сергій Сухомлин, який наразі особисто контролює питання підготовки Житомира до опалювального сезону. Про це він заявив на черговому засідання штабу за участі комунальників.

«Я об'їхав ряд ЖЕКів. Є ЖЕКи, де ситуація більш-менш нормальна, є такі, де формально пофарбували, а роботи не проводилися. Ще якась системна проблема - це неготовність в частині утеплення труб у підвалах і на горищах. Тобто формально утеплення є, але термін служби цього утеплювача давно минув . Планую підняти питання по виділенню додатково коштів саме на утеплення. В середньому на один будинок потрібно тисячу гривень. Це не значні кошти, але робота буде проведена і результат залишиться й на наступні роки. Тобто, якщо ми говоримо про всі підвали та горища Житомира - це близько мільйона гривень», - пояснив Сергій Сухомлин

Представник «Теплокомуненерго» повідомив, що у найближчі три тижні відбуватиметься заповнення систем опалювання водою, про точний час користувачів повідомлять листами.

«Заплановано заповнення теплових мереж всіх котелень до 20-го вересня. Запуск споживачів тобто будинків буде йти лише на прохання самих споживачів. Тобто споживач готовий прийняти воду, він дає заявку і ми таким чином проводимо заповнення внутрішніх систем. Для того, щоб не було залиття, щоб не вийшло казусів зрештою», - пояснив представник «Теплокомуненерго»

Сергій Сухомлин зазначив про необхідність розробити програму інформування населення про графік заповнення систем, аби у житомирян не виникало незручностей

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі