Місто

Житомирський університет не повідомляє вартість проживання у гуртожитках навіть на запит

3 September 2015, 13:06

Ректорат Житомирського державного університету імені Івана Франка відмовився по телефону надавати інформацію про вартість проживання студентів у гуртожитках, спираючись на політику університету.

«Тільки на письмові ваші звернення зможемо надавати інформацію. Політика університету полягає в тому, що ми спілкуємось тільки так. По телефону ніякої інформації не даєм. Я ж не знаю ви дійсно журналіст, а може ви провокатор», – відповів в телефонній розмові журналісту Житомир.info Андрій Володимирович Шевчук, в.о. ректора університету.

Редакція Житомир Житомир.info надіслала в університет інформаційний запит з проханням зазначити, скільки студентів забезпечені кімнатами в гуртожитках, скільки з них першокурсників та яка вартість проживання.

«У гуртожитках університету проживає 2050 студентів, із них – 472 студенти І курсу. Вартість проживання є різною у кожному місяці, також вона різниться й серед гуртожитків», – йдеться у відповіді на запит.

Університет має п’ять гуртожитків. На сайті ЖДУ ім. Івана Франка є інформація про те, що в університеті  навчається близько восьми тисяч студентів.

 Нагадаємо,  Житомир.info дізнавався скільки коштує проживання в гуртожитках житомирських університетів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі