Влада

У Житомирській міській раді вирішили не припиняти навчальний процес у школах та садочках через задимлення

3 September 2015, 17:31

У Житомирі 3 вересня відбулася оперативна нарада щодо стану атмосферного повітря у місті.

Про це інформує сайт Житомирської міської ради.

«Є багато звернень від батьків, які хвилюються, чи вести дитину у садочок, школу, чи краще залишити вдома. Занепокоєні житомиряни ситуацією із задимленням. Зараз маємо відпрацювати наші подальші дії, забезпечити щоденне інформування про стан атмосферного повітря. У громадському транспорті, у школах, садочках, вдома – кожен має знати, як йому діяти, коли повітря важке. Не допустити паніки та дбати про мешканців міста», - зауважила секретар міської ради Любов Цимбалюк.

Керівники виконавчих органів міської ради отримали відповідні доручення та виконують заходи, направлені на зменшення наслідків задимлення.

Начальник управління освіти міської ради Валентин Арендарчук, запевнив, що всі загальноосвітні заклади освіти діють відповідно до рекомендації СЕС.

«Проводиться постійно вологе прибирання приміщень, забезпечено ємності для питної води. Діти під постійним наглядом медичних працівників. Якщо батьки бажають забрати свою дитину із дитячого садочка, можуть це зробити, і повернути за декілька днів у дошкільний заклад чи школу без додаткової медичної довідки», - повідомив В.Арендарчук.

Комісійно вирішено: призупиняти навчально-виховний процес у школах та садочках міста Житомира не будуть.

Як повідомляв Житомир.info, на Бога і на дощ сподіваються і обласні чиновники. Вони зібралися 3 вересня на оперативну нараду, аби обговорити, як протидіяти пожежам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі