Влада

Після реорганізації Житомирської ОДТРК, кількісний склад працівників визначатиме новий господар, – Головецький

4 September 2015, 16:50

На виконання Постанови Кабінету Міністрів щодо утворенням публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» Житомирська обласна державна телерадіокомпанія до 15 листопада має приєднатися до Національної телекомпанії України.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

«Всі структури, визначені законом, мають бути приєднані до НТКУ з подальшою її корпоратизацією і створенням публічного акціонерного товариства, сто відсотків акцій якого буде належати державі. Зараз Держкомтелерадіо розпочав разом з Фондом держмайна процес суцільної інвентаризації та оцінки майна державних ТРК, який планується завершити до 31 жовтня 2015 року. Водночас НТКУ розпочинає реєстрацію філій, які з часом приймуть на себе функції ліквідованих ОДТРК з можливістю вести господарську діяльність, але не як окремі юридичні особи», – зазначає голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

В обласній телерадіокомпанії вже почали готуватись до реорганізації.

«Ніхто не буде нікого скорочувати. Власне це не ми будем вирішувати, буде вирішувати новий господар, а господар новий це Національна телерадіокомпанія і власне вона й буде вирішувати, скільки людей буде потрібно. Поки що дуже багато питань є і юридичних і фінансових, але це буде вирішуватись лише протягом всього періоду до 15 листопада, а можливо ще й затягнеться, враховуючи наші темпи реалізації планів», – каже голова Житомирської ОДТРК Василь Головецький.

Як повідомляв Житомир.info, 29 травня під час Медіафоруму у Львові Генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія зазначив, що на базі обласних ТРК зроблять продакшн-студії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі