Економіка

У Житомирській області субсидії призначені 120 тисячам сімей, - ОДА

14 September 2015, 09:40

У Житомирській області прийнято рішення про призначення житлової субсидії майже по 120,3 тисячі справ – це 96,5% від тих, які підлягають опрацюванню.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

«Станом на 11 вересня 2015 року за призначенням субсидії за новим порядком до райміськуправлінь праці та соціального захисту звернулося 86,3 тис. домогосподарств. Надано запити до ПФУ, ДФС та інших організацій по 120,2 тис. справ (нові звернення та ті, які діяли в опалювальний період 2014/2015 року). На сьогодні майже по 120,3 тис. справ, що становить 96,5% від тих, які підлягають опрацюванню, прийнято рішення про призначення житлової субсидії», - йдеться у повідомленні.

Департамент праці та соціального захисту населення облдержадміністрації закликає населення оформлювати субсидію вже зараз, не чекаючи опалювального сезону.

Для тих, хто ще не оформив субсидію, нагадали, що подаються лише 2 документи (заява та декларація), документи можна надіслати поштою. Зняті всі можливі обмеження, не потрібно вказувати розмір доходу (лише його вид), та не передбачені ніякі штрафи. Субсидія може бути більше 50% від рахунку за комунальні послуги, оскільки залежить саме від доходу сім’ї, а не від суми за ЖКП.

Як повідомляв Житомир.info, у 2014 році середній розмір субсидії на житлово-комунальні послуги у Житомирській області становив 226 гривень.

Станом на 4 серпня 2015 року у Житомирській області житлові субсидії отримали 88,3 тис. сімей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі