Місто

Невідомі силоміць намагаються виселити житомирянку із квартири, в якій вона живе 20 років

25 September 2015, 16:27

Зламали замки і виламали двоє дверей – так у квартиру до житомирянки намагалися потрапити троє невідомих, які називають себе новими власниками житла. За словами Світлани Краєвої двокімнатна квартира у 9-поверхівці по Шелушкова, 104 з 1995-го року належить її родичам, які зараз живуть у Росії, натомість невідомі вже тиждень намагаються силоміць захопити це помешкання.

«Ми сиділи у квартирі, одразу почали вибиватися двері, стали чутні крики, що відчиняйте двері, ми прийшли міняти замки. Одразу почали бити, ламати. Ми стали викликати міліцію, через 3-4 хвилини міліція вже з'явилася. Вони нічого не пояснювали, хотіли зайти у квартиру. Вони були з копією акту купівлі-продажу, хотіли зайти у квартиру, щоб я їм теж показала, на яких підставах я тут проживаю, щоб я їм показала хоч якісь документи. Я їх до квартири не впустила, допустила міліціонерів. Які докази у мене є - я їм всім все показала», - розповідає Світлана Краєва.

Світлана упевнена, що документи, які показують чоловіки – це підробка. Вона зізнається, що боїться за свою безпеку.

«Коли я запитала, де їх лист виконавчої служби, вони сказали, що це не їх проблеми. Що у них квартира куплена законно, вони повинні у цю квартиру вселитися, а вже я повинна займатися судами і виконавчою службою, що вони - не справжні власники і вже я повинна виселяти їх з квартири», - каже Світлана Краєва.

Чоловік, який називає себе власниками квартири, а також двоє його друзів відмовилися пояснити свою позицію на камеру. У супроводі інспекторів патрульно-постової служби вони вирушили в райвідділ міліції, аби дати свої свідчення.

Коли матеріал готувався до публікації, у Житомир.info зателефонували і повідомили, що чоловіки повернулися і повторюють спробу потрапити у квартиру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі