Суспільство

Житомирська філія Інтернет-оператора «ФРІНЕТ» (ТМ "Оз") підключила 20 000-го абонента

1 October 2015, 10:00

28 вересня 2015 року відбулося підключення 20 000-го абонента до мережі Житомирської філії Інтернет-оператора «ФРІНЕТ» (ТМ "О3"). Ним стала мешканка м. Житомир Листунова Наталія. Ювілейний абонент отримав сертифікат на пільгове користування послугами доступу до мережі Інтернет протягом 12 місяців.

За минулий рік було проведено значну роботу з розвитку мережі ТОВ «ФРІНЕТ», завдяки чому в таких містах, як Житомир, Бердичів, Коростишів, а також в смт.Черняхів покриття мережею компанії перевищило 80%. ТОВ «ФРІНЕТ» - лідер серед операторів у регіоні, які здійснють підключення абонентів у приватному секторі за технологією FTTH (оптика в дім) як на території міста, так і в найближчих населених пунктах.

Основну увагу компанія приділяє обслуговуванню абонентів. Для цього розгорнуто Call-центр, цілодобово працюють технічна підтримка та служба моніторингу мережі, функціонує відділ контролю якості, регулярно розширюється спектр додаткових послуг, що надаються абонентам. Для діючих клієнтів компанії сформовано систему акційних пропозицій та бонусів, яка дає можливість отримувати послуги доступу до мережі Інтернет з різноманітними знижками строком від 1 до 12 місяців.

З січня 2015 року абонентам ТОВ «ФРІНЕТ» доступний сервіс інтерактивного цифрового телебачення й кіно OLL.TV - це 140 кращих національних і зарубіжних телеканалів на будь-який смак, а також більше 10 000 фільмів і серіалів (відео за запитом) в бездоганній якості на будь-якому телевізорі. Таким чином, клієнти компанії мають змогу отримувати максимально можливий спектр послуг за вигідними цінами.

Дізнатися більше про послуги компанії та подати заявку на їх підключення можна на сайті www.o3.ua, за телефоном (0412) 47-50-50 або в офісі компанії в місті Житомир за адресою вул. Хлібна, буд.27.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі