Події

На вокзалі у Києві затримали військовослужбовця з Житомира, який віз додому «сувеніри» з АТО

1 October 2015, 16:55

 Протягом кількох днів працівники лінійного відділу міліції на станції «Київ-Пасажирський» Солом’янського РУ ГУМВС України в місті Києві тричі затримували осіб, у яких вилучили зброю, боєприпаси та вибухові речовини. Усі вони – військовослужбовці, які прямували додому у відпустку із зони проведення АТО.

Про це повідомляє прес-служба головного управління МВС України в місті Києві.

«Військовослужбовці перевозили небезпечні предмети у власних сумках. У 32-річного житомирянина вилучили п’ять пострілів ПГ-5п, 87 патронів калібру 5,45, дві обойми для магазину АК-47 та два ножі. У 30-річного мешканця Київщини – 160 набоїв калібру 9 мм, шість сигнальних та десять освітлювальних ракет, чотири вибухових пакети і ніж. 35-річний уродженець Чернівецької області перевозив дві упаковки набоїв калібру 5,45 та 7,62 мм, а також ніж. Вилучені предмети правоохоронці направили для проведення експертизи», - йдеться у повідомленні.

Підозрюваних затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито три кримінальні провадження по статті 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Зараз вирішується питання щодо передачі матеріалів кримінальних проваджень до військової прокуратури.

Фото і відео ГУМВС України в місті Києві

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі