Економіка

Житомирська колонія збирається придбати 48 тонн недорогої капусти без черешків

1 October 2015, 17:02

Житомирська виправна колонія Управління Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області (№4) збирається закупити у місцевого підприємця 48 тонн свіжої капусти за ціною 3 гривні за кілограм.

Відповідне оголошення опубліковане на офіційному сайті Державних закупівель.

Предмет закупівлі - овочі листкові (капуста), кількість - 48600 кг, очікувана вартість закупівлі - 145800 (сто сорок п'ять тисяч вісімсот) грн, джерело фінансування - кошти державного бюджету України.

У торгах взяли участь ТОВ «АСКЕНТ-КР» з Кривого Рогу з ціною 5,90 грн за 1 кг та ФОП «Іванисько» з села Курне Червоноармійського району Житомирської області з ціною 3,00 грн за 1 кг. Переможцем тендеру визнаний підприємець, сума пропозиції якого - 145,8 тис. грн з ПДВ – відповідає очікуваній вартості закупівлі.

У документації вказано, що капусту мають доставити на адресу колонії - вул. Ватутіна, 172 – до жовтня 2015 року.

У технічних вимогах йдеться, що товар повинен бути врожаю 2015 року. Коренеплоди мають бути свіжими, цілими, здоровими, чистими, не пошкодженими сільськогосподарськими шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, нетріснутими, типової для ботанічного сорту форми та забарвлення, з довжиною черешків не більше 2 см або без них.

Як повідомляв Житомир.info, Управлінню Державної пенітенціарної служби в області, крім Житомирської виправної колонії №4, підпорядковані ще 5 установ: Житомирська установа виконання покарань №8 (тюрма), Бердичівська виправна колонія №70, Коростенська виправна колонія №71, Райківська виправна колонія №73 та Бердичівський виправний центр №108.

У травні 2015 року прокурор Житомирської області Любомир Війтович відвідав кухню та складські приміщення житомирської тюрми.  

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі