Політика

Радикальна партія організувала в суботу свято для дітей

3 October 2015, 14:59

 3 жовтня дітлахи Житомира чудово провели час на святі, організованому генеральним директором "Полісся - продукт" Олександром Раковичем, який є першим номером списку Радикальної партії на виборах в Житомирську міськраду. Безпосередню участь в веселих активностях для дітей взяли кандидати від РПЛ на 13-му виборчому окрузі журналіст Ірина Ярмоленко та на 12-му окрузі Анатолій Лисенко.

Кандидати переконані, що правильне дозвілля для молоді та дітей є вкрай важливими саме зараз. Коли, через складній ситуацію в країні, багато людей відчувають велике емоційне напруження.

«Зараз, як ніколи необхідно дарувати емоції дітям. Загалом громадськість має долучатись та організовувати подібні заходи самостійно, адже це надихає дітей, та знімає стрес дорослим», - наголосили в інтерв’ю журналістам активісти РПЛ.

«Я своя, я ваша. Завжди жила тут, провела вже багато соціальних заходів, так само діятиму і надалі. Давайте разом створювати своє правильне дозвілля, разом покращувати наш округ», - зазначила Ірина Ярмоленко.

Її підтримує підприємець та активіст РПЛ Анатолій Лисенко.

«Разом із важливими господарськими питаннями потрібно дбати про правильний відпочинок українців у вільний час. Сьогодні теплі дні, діти є нашим майбутнім. І ми з задоволенням проводимо свято", - сказав він.

Нагадаємо, РПЛ йде на вибори під гаслом «Нові обличчя – радикальні зміни в Житомирі». І гарантує виконання своєї програми тим, що в їх рядах немає жодного бувшого регіонала та діючого депутата.

Прес-служба ЖТО РПЛ

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі