Політика

У Житомирі кандидати від РПЛ відремонтували котел в дитсадку

6 October 2015, 10:35

У Житомирі з 5 жовтня 400 дітей у дитсадочку №71 відчують переваги відремонтованого котла.

Адміністрація цього дошкільного навчального закладу звернулася щодо ремонту котла до кандидатів в депутати Житомирської міської ради – підприємця Анатолія Лисенка та журналістки Ірини Ярмоленко.

Анатолій Лисенко та Ірина Ярмоленко опікуються подібними питанням, а садочок знаходиться на їх спільному окрузі в Богунському районі.

Котел в дитсадку, такий необхідний з огляду настання холодів, грів воду цілих 3 години і не показував температуру. Тепер все працюватиме як слід.

«До таких питань потрібно підходити комплексно. Важливо збирати перелік проблем, а їх дійсно багато, по всіх зверненнях громадян, систематизувати та вирішувати їх», – каже Анатолій Лисенко.

Журналістка Ірина Ярмоленко, голова Центру Суспільних Комунікацій та кандидат в депутати в міську раду від Радикальної партії Олега Ляшка по 13 округу каже, що її громадська організація за, майже 2 роки своєї діяльності, займалась вирішенням багатьох суспільно важливих питань. «Від дитсадків до світлофорів – про все треба дбати», –зазначила вона.

Нагадаємо, що в вересні 2014 року було прийнято рішення встановити світлофорний об’єкт на нерегульованому переході по вул. Сабурова. На сумнозвісному переході, розташованому на рівній ділянці дороги, де люблять розганятися водії, щороку траплялись по декілька аварій, нерідко зі смертельними наслідками. Ініціатором встановлення такого потрібного світлофора став саме Центр Суспільних Комунікацій Ірини Ярмоленко.

Прес-служба ЖТО РПЛ

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі