Політика

Сімейне свято від команди Рудь у Житомирі

6 October 2015, 11:40

Цієї неділі, 4 жовтня, відбулися Сімейні свята, влаштовані командою Рудь. Заходи були організовані на території двох майданчиків. Гості свята разом з близькими та друзями розважались на різноманітних атракціонах, брали участь у цікавих конкурсах та естафетах і отримували сувеніри.

За підтримки кандидата у депутати міської ради по 23 округу Жигадло Лариси Миколаївни захід був організований на майданчику по вул. Крошенська, 6.

«Консультувала жителів мікрорайону щодо створення ОСББ. Також обговорили найгостріші проблеми. Немає місць для дозвілля — ігрових майданчиків для дітей та лавок для дорослих. Жахливий стан доріг та відсутність ремонту у під`їздах. На все треба звернути увагу. Будемо вирішувати ці питання», — розповіла Лариса Миколаївна.

На святі було людно та весело. На сцені проводились цікаві конкурси, а переможці отримували сувеніри.

«Дуже тут подобається. Мені зробили модну зачіску, а ще я для братика виграла альбом та зошит. Він першокласник. Мама з ним фотографується зараз біля Ріжка», — поділилась своїми враженнями десятирічна Аліна.

На майданчику біля будинку 4 по вул. Вокзальній свято відбулось за підтримки кандидата у депутати міської ради по 26 округу Губатюка Олега Володимировича.

«Дуже радий бачити цілі родини на нашому святі. Стільки усмішок та радощів! Приємно зустрічати задоволених житомирян», — зауважив кандидат.

На заході було багато як дітей, так і дорослих. Гості не тільки розважались, але й спілкувались із кандидатом.

«Прийшли з онуком. Вже на сцені, бере участь у конкурсі. А я щойно спілкувалась з Олегом Володимировичем. Пообіцяв вирішити проблему з бездомними собаками. Страшно дитину на вулицю випускати», — розповіла житомирянка Лідія Василівна.

Заходи вийшли по-справжньому сімейними. Мешканці районів не тільки змогли приємно провести час, але й отримати відповіді на питання, що їх турбують.

Прес-служба команди Рудь

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі