Влада

Влада Житомира хоче, щоб директор Житнього ринку став «заслуженим»

6 October 2015, 13:34

 Влада Житомира хоче порушити клопотання перед облдержадміністрацією про присвоєння почесного звання «Заслужений працівник сфери послуг України» директору підприємства облспоживспілки «Житомирський кооперативний ринок» Василю Третяку.

Відповідний проект рішення виконкому опублікований на сайті міської ради 6 жовтня.

«Розглянувши клопотання колективу підприємства  облспоживспілки «Житомирський кооперативний ринок», враховуючи вагомий особистий внесок у розвиток галузі торгівлі, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, виконавчий комітет міської ради вирішив: порушити клопотання перед Житомирською обласною державною адміністрацією про присвоєння почесного звання «Заслужений працівник сфери послуг України» директору підприємства облспоживспілки «Житомирський кооперативний ринок» Третяку Василю Павловичу. Департаменту власності та ринкового регулювання міської ради подати клопотання та інші документи до облдержадміністрації», - йдеться у проекті рішення.

В липня цього року газета Центральної спілки споживчих товариств України писала про те, що «Житомирський кооперативний ринок» за результатами огляду-конкурсу серед ринків споживчої кооперації України за 2014 рік у номінації «Ринки обласних центрів» посів друге місце.

«На балансі підприємства сьогодні є критий ринок на 250 торгових місць, 4 павільйони – молочний, рибно-олійний, продовольчий та для продажу живої риби, пункт по заготівлі шкірсировини та макулатури, п’ять закладів ресторанного господарства, холодильник з машинним охолодженням місткістю 111 тонн, 104 одиниці циферблатних, електронних та товарних ваг, три автомобілі. За минулий рік на ринку реалізовано близько 7 тис. т сільгосппродуктів, із них – 3 тис.т м’яса та м’ясопродуктів, 212 т – картоплі, майже 3,5 тис.т – овочів та фруктів. За останні два роки у розвиток і зміцнення матеріально-технічної бази підприємства нами інвестовано більше 3 млн. гривень. На нинішній рік ми запланували будівництво 100 малих архітектурних форм на центральному майданчику ринку», - йшлося у публікації.

Як виглядає Житній ринок о сьомій ранку – дивіться у фоторепортажі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі