Влада

Житомир отримав 3 млн грн на проведення виборів і майже 13 млн грн на підвищення зарплати бюджетникам

7 October 2015, 12:54

 Житомир отримав з державного бюджету майже 13 млн грн на підвищення зарплати освітянам та медикам і 3 млн грн на проведення виборів.

Про це 7 жовтня під час засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради повідомив директор фіндепартаменту Сергій Гаращук.

«На минулому засіданні виконкому ми розподіляли 16,7 млн грн на допомогу сім'ям з дітьми додаткових коштів субвенціі з державного бюджету. Це питання, яке сьогодні вноситься на розгляд виконкому аналогічне, тоді ж було прийняте, але ми не мали чіткого розуміння щодо розподілу між районними бюджетами Богунським і Корольовським, і скільки на міську виборчу комісію необхідно коштів субвенції. Тобто 3 млн 100 грн субвенції з держбюджету спрямовується на проведення виборів, на організацію виборчого процесу – це оплата праці працівників комісій, це послуги зв'язку, папір і такого роду витрати. Крім того, держава виділяє додаткові кошти на підвищення заробітної плати працівникам освіти і медицини – це більше 12 млн грн: для освіти – 7,4 млн грн, для медицини – 5,5 млн. Цих коштів явно не достатньо і до кінця року у нас зберігається дефіцит ще 70 млн грн. І 1 млн грн на соцекономічний розвиток території виділено з державного бюджету – пропонується спрямувати їх на капремонт вулиць», - сказав Сергій Гаращук.

Також він повідомив, що на проведення виборів Богунському району виділяється 1 млн 384,1тис.грн, Корольовському району – 1 млн 218,6 тис.грн.

Члени виконкому 28 голосами підтримали проект рішення «Про спрямування коштів». Всього на засіданні міськвиконкому присутні 33 члени з 43.

Як повідомляв Житомир.info, 30 вересня відбулося позачергове засідання міськвиконкому, де розглядали одне питання – затвердження 16 млн.грн субвенції з державного бюджету на виплату допомоги сім’ям з дітьми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі