Суспільство

У Коростені школярів годуватимуть місцеві підприємства – фірма, яка виграла тендер, не підписує договір

8 October 2015, 09:54

З 1 жовтня у школах міста Коростеня Житомирської області відновлено безкоштовне гаряче харчування дітей, на що з міського бюджету виділено 100 000 грн.

Про це повідомляє офіційний сайт міста Коростеня.

«Цьогорічний тендер виграла фірма «Візит» з міста Узина Білоцерківського району, але договір про надання харчування у школах міста вона так і не підписала. Тому з 1 жовтня у Коростені розпочалась гаряче харчування силами місцевих харчових підприємств. Це КП «Коростеньхарч», райспоживспілка та «Гудок», - йдеться на сайті.

Однак наразі постало питання, пов’язане з харчуванням дітей ЗОШ №13, яка відносяться до 4-ї чорнобильської зони, - зазначає прес-служба. У зв’язку з тим, що четверту зону Верховна Рада відмінила, учні ЗОШ № 13 були позбавлені харчування.

«Це питання стало підставою для скликання позачергової 47 сесії Коростенської міської ради 5 жовтня 2015 року, на якій депутати прийняли рішення про виділення з міського бюджету 100 000 грн. для забезпечення школярів ЗОШ № 13 гарячим харчуванням», - уточнює сайт.

Як повідомляв Житомир.info, 17 серпня ТОВ «Візит» було оголошене переможцем відкритих торгів із закупівлі послуги з харчування дітей, потерпілих від Чорнобильської катастрофи, у школах  Коростенського, Лугинського районів та міста Коростеня. Участь у тендері взяли 5 підприємств зі всієї України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі