Україна

Під Маріуполем невідомі викрали місцеву жительку

9 October 2015, 09:47

 У Комінтерново, що під Маріуполем, невідомі викрали місцеву жительку з проукраїнською позицією.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Донецькій області.

"Комінтерново знаходиться на лінії розмежування з тимчасово окупованою територією. Попередньо встановлено, що група осіб у стані алкогольного сп'яніння здійснила напад на село і викрала місцеву жительку. Частина нападників розосередилася в лісосмузі, інша на автомобілях заїхала в село. Бойовики дізналися у місцевої жительки адреси людей, які займають активну проукраїнську позицію. Одна з жінок була викрадена. В даний час в селі її немає", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що обставини події встановлюються. Тривають слідчо-оперативні заходи.

"Слідчим відділом Волноваського РВ подія попередньо кваліфіковано за ч. 2 ст. 146 "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини" Кримінального кодексу України. В даний час місцезнаходження жінки невідомо", - наголошується в повідомленні.

За інформацією очевидців, увечері 6 жовтня в селище увійшли невідомі люди. Передбачається, що вони придивлялися до обстановки і виявляли цілі нальоту. Вдень 7 жовтня в Комінтерновому розпочався грабіж в результаті якого було розграбовано декілька будинків, викрадений автомобіль. За різною інформацією, нападників було від 10-ти до 60-ти осіб.

"Все припинилося після втручання наших військових і представників ОБСЄ", - пишуть очевидці.

Селище знаходиться на території "сірої зони", яка не контролюється ні ЗСУ, ні бойовиками.

Українська правда

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі