Політика

Для Житомира важливий навіть той інвестор, який створить п'ять робочих місць, – Сергій Сухомлин

9 October 2015, 15:00

Автоматизована лінія виробництва, сучасне обладнання та співпраця зі світовими брендами. У Житомирі вже кілька років діє підприємство, яке виробляє деталі для спортивних мотоциклів. Власник підприємства розповідає: стикався з труднощами при створенні бізнесу. Втім, складнощі не лякають іноземного інвестора.

«До початку наступного року ми інвестуємо ще 300 чи 400 тис. євро. Ми не боїмося місцевої корупції. Якщо ти не порушуєш закон, не треба боятися корупції. Люди, які бояться, це люди, які уникають законних шляхів», - розповідає власник підприємства Supersprox у Житомирі Діджей Маугхфлінг.

Підприємство Supersprox це яскравий приклад вдалих інвестицій – в цьому переконаний перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин.

«Для міста важливі будь інвестиції і, навіть, якщо буде створено п'ять робочих місць - це буде вітатися. Тут ми бачимо, що працюють в основному молоді житомиряни, які вже добре знають ту ж англійську мову. Підприємство працює в цілодобовому режимі без вихідних. Досить велика кількість робочих місць створена завдяки цьому інвестору», - каже перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин.

За словами Сергія Сухомлина міська влада повинна створити умови для того, щоб у Житомир прийшли і інші інвестори. Перший заступник міського голови каже: саме для цього в Житомирі і планують створити індустріальний парк.

Прес-служба Сергія Сухомлина

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі