Місто

У Житомирі на вул. Лятошинського проведуть Покровський ярмарок

9 October 2015, 15:18

9 жовтня на позачерговому засіданні Житомирського виконавчого комітету крім питання про внесення змін до рішення міськвиконкому від 07.10.10. №693 «Про початок опалювального сезону», заступник міського голови Євгеній Демчик вніс додаткове питання щодо проведення Покровського ярмарку.

«На виконання доручення голови Житомирської облдержадміністрації на ім’я в. о. мера Житомира Любові Цимбалюк надійшло звернення, щодо проведення ярмарку. З метою все ж таки задоволення потреб мешканців Житомира продуктами харчування сільськогосподарської продукції за цінами виробника, Житомирська обласна адміністрація просить погодити проведення ярмарку 17 жовтня 2015 року на вул. Лятошинського: без перекриття вулиці, але за цінами виробника. 60 товаровиробників підтримали ідею Покровського ярмарку, і просять погодити проведення саме цього заходу», – сказав Євгеній Демчик.

За додаткове питання проголосували 26 членів виконкому з 27 присутніх. Нагадаємо, всього у складі міськвиконкому 43 людини.

Як повідомляв Житомир.info, 7 жовтня виконком Житомирської міської ради з двох спроб не зміг проголосувати за проект рішення щодо проведення сільськогосподарського ярмарку 10 жовтня на вулиці Небесної сотні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі