Події

У Житомирській області під час пожежі у власному будинку загинула 73-річна жінка

10 October 2015, 11:30

Жителька с. Рижани Володарськ-Волинського району Житомирської області зранку, 10 жовтня, прийшла провідати свою сусідку, яка проживала сама та не могла вільно пересуватися, і побачила, що з вікна її спальні йде густий дим. Жінка одразу зателефонувала на пункт зв’язку 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Володарськ-Волинський.

Про це йдеться в повідомленні на сайті управління ДСНС у Житомирській області.

«По прибуттю чергового караулу бійців ДСНС до місця виклику було встановлено, що осередок займання знаходиться в одній із житлових кімнат оселі і в будинку наявна сильна задимленість. Під час проведення розвідки ланкою газодимозахисної служби було виявлене тіло 73-річної власниці житла без ознак життя, яке знаходилося на ліжку. Зусиллями вогнеборців пожежу було швидко локалізовано вже о 08:56, тим самим, запобігши розповсюдженню вогню по всій площі оселі. Повна ж ліквідація відбулася о 09:35. Вогонь встиг знищити меблі та деякі речі домашнього вжитку в одній із кімнат. Попередньо встановлено, що ймовірною причиною виникнення вогню могло стати коротке замикання в електромережі електричного котла опалення», – йдеться в повідомленні.

Наразі фахівцями встановлюється остаточна причина пожежі, а також суми завданих збитків та врятованих матеріальних цінностей, – повідомила прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Житомирської області на пожежі загинули батько з донькою.

Фото прес-служби управління ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі