Влада

Ще шість учасників АТО можуть стати власниками земельних ділянок у Житомирі

12 October 2015, 17:46

 Шість учасників АТО можуть отримати у власність земельні ділянки в Житомирі.

Проект рішення сесії «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО» був опублікований на сайті міської ради 9 жовтня і включений до порядку денного позачергової сесії міськради, запланованої на 12 жовтня.

«Розглянувши заяви громадян та проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, керуючись Земельним кодексом України, Законами України: «Про Державний земельний кадастр», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про землеустрій» та «Про Державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Постановою Верховної Ради України від 13.03.1992р. №2200-ХІІ «Про прискорення земельної реформи та приватизацію землі», Постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 № 1051 «Про затвердження порядку ведення Державного земельного кадастру», міська рада вирішила затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надати земельні ділянки у власність згідно з додатком», - йдеться у проекті рішення.

У додатку – шість прізвищ громадян, які приймали участь в антитерористичній операції.

Нагадаємо, п’ятдесят друга (позачергова) сесія Житомирської міської ради мала відбутися 12 жовтня, але її не провели через відсутність кворуму: електронна реєстрація показала, що у сесійній залі присутні 24 депутати.

Як повідомляв Житомир.info, на позачерговій сесії 17 вересня депутати проголосували за надання у власність земельних ділянок семи учасникам АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі