Події

У Житомирі патрульні Нацгвардії врятували жінку від квартиранта-дебошира та затримали крадіїв телефонів

12 October 2015, 19:35

Близько 21.00 год 11 жовтня  до міськвідділу МВС Житомира надійшов виклик від громадянки, що повідомила про загрозу своєму життю. На виклик вирушив автопатруль Національної гвардії у складі старшого лейтенанта Леоніда Катюхи, прапорщиків Олега Іщука та Олександра Люха.

Про це Житомир.info повідомила  прес-служби Північного ОТО Національної гвардії України.

 «Як з'ясувалося, молода жінка саме розпивала спиртні напої з гостями, коли в неї виник конфлікт з одним із них. Як повідомив начальник патруля Леонід Катюха, потерпіла називала кривдника своїм квартирантом, тоді як він її - співмешканкою. В квартирі був безлад: вибиті двері та шибки вікон, розбито меблі та телевізор. Жінка отримала забої рук, травму голови і була сильно вкушена дебоширом за палець. Також травми отримав один із гостей, його разом з власницею квартири було доставлено до травмопункту. «Героя вечірки» натомість доставлено до Житомирського МВ МВС для подальшого розгляду обставин його бурхливої активності цього вечора. Відкрито кримінальне провадження за ст. 296 ККУ (Хуліганство)», – йдеться в повідомленні.

А 10 жовтня автопатруль Нацгвардії затримав крадіїв телефонів.

«Автопатруль у складі начальника військового наряду прапорщика Сергія Опанасюка, патрульних старшого прапорщика Олега Іщука, солдата Олександра Кращарука та водія старшого сержанта Святослава Пелехівського отримав повідомлення, що продавець одного з магазинів побутової техніки, в одному з відвідувачів закладу упізнав злодія, який два тижні тому викрав мобільний телефон. Злочинця та його спільника тоді зафільмувала камера спостереження. Переглянувши відеозапис гвардійці взялись прочісувати поверхи торгівельного центру, адже на момент прибуття наряду упізнаний злодюга покинув приміщення магазину. Підозрюваних було виявлено за кілька кроків, вони були в тому ж одязі, що і в день скоєння злочину.В присутності свідків нацгвардійці провели поверховий огляд речей, в одного з затриманих виявили телефон Fly IQ4415 Quad Era Style 3. За кодом IMEI встановлено, що саме цей телефон був викрадений з магазину два тижні тому. Як виявилось згодом, це далеко не перша крадіжка, на совісті злочинного дуету. За подібні діяння, кілька років тому, молодики вже понесли заслужене покарання», – повідомила прес-служба.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі