Події

У Житомирі викрили трійку злодіїв, які обікрали у місті близько 10 неохоронюваних офісів

13 October 2015, 10:30

Оперативники карного розшуку Житомирського МВ УМВС затримали трьох чоловіків зі щойно викраденою на одному з житомирських підприємств комп’ютерною технікою.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

«Під час розслідування встановлено, що зловмисники причетні до майже десятка аналогічних злодіянь. Вони діяли за налагодженою схемою: обирали неохоронювані приміщення та уночі вирушали «працювати». Один з них, перебуваючи за кермом автівки, чатував, двоє інших – відтискали вікна та потрапляли всередину офісів, звідки забирали комп’ютерну техніку», - йдеться у повідомленні.

Отримавши перші повідомлення про схожі крадіжки, у рамках розпочатих досудових розслідувань правоохоронці провели низку спеціальних заходів. Результатом стало встановлення осіб зловмисників та їх затримання одразу після чергової крадіжки.

Підозрюваними є житомиряни віком 27, 30 та 34 років. Двоє з них вже були раніше засуджені за вчинення майнових злочинів.

Нині встановлено, що чоловіки причетні, принаймні, до 8 крадіжок з офісів приватних підприємств в обласному центрі, - акцентує міліція. Саме вони обікрали одну з житомирських адвокатських контор та міське комунальне підприємство.

Частину викраденої оргтехніки, яку затримані ще не встигли продати, правоохоронці вилучили у них під час проведення санкціонованих обшуків.

Триває розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2015 року у Житомирській області затримали групу неповнолітніх, які обікрали близько десяти сільських магазинів.

У травні 2015-го злодії обікрали офісні приміщення у самісінькому центрі Житомира.

Фото прес-служби УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі