Події

У райцентрі Житомиської області чоловік потрапив до опікового відділення через куріння в ліжку

13 October 2015, 14:10

У Коростені 13 жовтня о 00:42 на пункт зв’язку 8-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку, що знаходиться на одній із вулиць районного центру.

Про це йдеться в повідомленні на сайті управління ДСНС у Житомирській області.

«Про подію повідомила сусідка. Відчувши їдкий запах диму вона не розгубившись, негайно сповістила рятувальників.Прибулі на місце виклику вогнеборці встановили, що в будівлі сильне задимлення. Під час проведення розвідки на дивані вони виявили непритомного чоловіка. Його негайно вивели на свіже повітря та передали до рук прибулих медиків. Ним виявився 41-річний власник житла. Наразі чоловік знаходиться у хірургічному відділенні міської лікарні з діагнозом: термічний опік 2-3 ступенів спини та лівої кисті. Адже диван, на якому він знаходився, і був осередком займання. Вже о 00:50 вогнеборцям вдалося локалізувати займання та о 1:06 повністю ліквідували. В результаті пожежі було знищено диван», – йдеться в повідомленні.

Займання сталося через куріння в ліжку в нетверезому стані. Про це надзвичайникам розповів сам потерпілий. Чоловік повідомив, що він закурив у ліжку, після чого опинився вже у лікарні, – повідомила прес-служба

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі