Політика

У Житомирі Аграрна партія влаштувала концерт до Дня захисника України

13 October 2015, 14:22

Святковий концерт напередодні Дня захисника України влаштувала Аграрна партія України у місті Житомирі.  Відвідали його сотні людей. У залі військовослужбовці, волонтери,  родини бійців, 95 аеромобільна бригада та учасники АТО.

З привітаннями та словами вдячності до  них звернувся голова Аграрної партії Україні в Житомирській області Віктор Козін.

«У першу чергу хотілося б поклонитися тим матерям, які втратили своїх хлопців в цей мирний час, і хочеться, щоб держава і всі ми пам’ятали про це, берегли  це у своїх серцях і підтримували  цих матерів і морально, і матеріально у всіх відношеннях. Хочеться, щоб держава все ж приділяла їм увагу. Хочеться низько вклонитися бійцям 95-ї бригади, які захищали нашу Вітчизну на Сході нашої держави. Хочеться низько вклонитися волонтерам, які допомагали захищати нашу державу, особливо у перші часи. І хочу всім вам побажати мирного неба і всього-всього найкращого у майбутньому. Зі святом вас!»,  - зазначив голова Аграрної партії Україні в Житомирській області Віктор Козін.

Перед глядачами цього вечора виступили українські співаки, які висловили свою підтримку представникам Аграрної партії України. Справжнім сюрпризом став виступ заслуженої артистки України Тетяни Піскарьової.

«Я особисто підтримую Аграрну партію тому що  майбутнє України я вбачаю з нашою золотою безцінною землею. Якщо люди свідомі, досвідчені, з таким досвідом, як у Віктора Васильовича, то скоріше я повірю їхнім змістовним думкам, які напрацьовані роками. Все ж таки мені не всеодно, як керівництво нашої держави буде змінювати наше життя. Здавалося б, чому такий досвідчений політик, як Віктор Васильович обирає зовсім новий бренд? По-перше, аграрії – це вся Україна, а по-друге, значить, він упевнений в тому, що він робить. Я довіряю таким людям – дорослим, свідомим», - каже співачка Тетяна Піскарьова

Спостерігаючи за виступами зірок естради, глядачі могли відпочити та відволіктися від проблем. Аграрна партія України обіцяє і надалі влаштовуватиме такі свята.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі