Влада

Депутати Житомирської облради на останній сесії побажали своїм наступникам успіхів та порадили бути більш відповідальними

16 October 2015, 09:19

15 жовтня у Житомирі пройшла остання, 34 сесія обласної ради шостого скликання. На думку голови Житомирської обласної ради Віталія Француза, ця каденція депутатського корпусу особлива, оскільки працювала в дуже важкі для країни часи, і не зважаючи на усі труднощі, відзначилася плідною роботою.

«Я не буду перераховувати те, що доброго зробили ми, тому що і наші попередники хотіли зробити добре, в кого як вийшло, але 34 сесії ми провели. В нас не було жодної сесії, на якій би розглядалось менше 40 питань, а ви пам’ятаєте, би і по 90, по 80. І навчились ми голосувати коли система дише на ладан, нас підводила, але ми виходили з цієї ситуації, тому шановні колеги: хтось прийняв рішення і не іде на ці вибори, хтось знову займе місце в цій залі, але ті, навіть, які й не йдуть, я переконаний, що в житті ми будемо зустрічатися. І я не бачу тут жодного, навіть той, хто критикував, і там один до одного якось ставився, який буде переходити на іншу сторону вулиці, побачивши один одного», - каже Віталій Француз.

Житомир.info поцікавився у депутатів шостого скликання, що б вони побажали своїм наступникам.

«Ця каденція взагалі має певні особливості в зв’язку з тими змінами, що пройшли в країні, на державному рівні в цілому. А депутатам, які прийдуть в наступній каденції побажаю виконувати свої обов’язки, тому що обіцяють завжди працювати на людей, а після їх обрання працюють ви розумієте самі як: на свої інтереси», - радить Віктор Куницький.

«В зв’язку з децентралізацією будуть кошти, ці кошти треба правильно розподілити. І при тому, що наскільки ми розуміємо, ці депутати будуть на два роки. Нелегка буде в них робота. Успіху їм побажаємо. Принаймні, щоб вони краще працювали ніж ми», - додає депутат Житомирської обласної ради Андрій Озерчук.

«Ну, плідної роботи, звичайно і не бути байдужим до проблем області, проблем своїх виборців. Мабуть, головна риса кожного депутата це, все таки, любити своїх виборців, любити людей, перш за все і дбати про них завжди, не тільки перед виборами розносити там крупу, гречку і давати обіцянки, а жити проблемами людей постійно», - каже Микола Дейсан.

«Я хотів би їм побажати не так як наша каденція ходила і відвідувала сесії, а ходили нормально. Так як це відповідає статусу депутата. Думали побільше про народ, а не про якісь політичні ігри, або свої певні амбіції і тому, я думаю, будемо жити краще і сподіваюсь, звісно, на те, що все ж таки ця каденція більш якісною, більш відповідальною і більш дієвою», - розповів депутат Житомирської обласної ради Вячеслав Поліщук.

Чинний депутатський склад обласної ради буде дійсний до першої сесії наступного скликання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі