Влада

Нова житомирська багатоповерхівка може отримати адресу вже після виборів

17 October 2015, 16:34

Новобудова на Старому Бульварі може залишитись без адреси аж до нового скликання Житомирської міської ради. На позачерговій сесії 16 жовтня депутати вирішили не присвоювати адресу багатоповерхівці, яку вже здали в експлуатацію.

Раніше цього ж дня питання розглядав виконком і вкотре виніс негативне рішення. На думку деяких депутатів, у міської ради та виконкому немає підстав для відмови у наданні адреси.

«Мені вбачається в діях окремих членів виконкому якась дуже нехороша зацікавленість в цьому питанні. Колеги, ви почули. Всі документи посвідчені в належному вигляді, зауважень у виконавчих органів немає», - каже депутат Житомирської міської ради Наталія Леонченко.

У членів виконкому та депутатів виникли питання щодо законності зміни цільового призначення ділянки, на якій звели багатоповерхівку. За це два роки тому проголосував все той же депутатський корпус.

«У відповідності до детального плану території, земельна ділянка у 2013 році була передана в оренду товариству “Інвестиційні технології” з цільовим призначенням для будівництва багатоповерхових житлових будинків», - розповіла начальник управління  містобудування, архітектури та дизайну Житомирської міської ради Євгенія Черкасова.

«Ми у 2013 році проголосували на сесії, дали їм всі дозволи, змінили цільове призначення, люди збудували, а ми тепер кажемо: «Ви чого там будуєте?». То тут уже виходить, що ми самі себе тепер маємо висікти тут біля трибуни», - додає Віра Шелудченко.

Чи законно було змінено цільове призначення ділянки і чи присвоювати новобудові адресу, визначить спеціальна комісія, яку вирішили створити на виконкомі. Після цього проект рішення знову винесуть на розгляд депутатів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі