Події

У Новограді-Волинському наркоман побив та пограбував перехожого

2 November 2015, 13:37

У Новограді-Волинському 38-річний місцевий житель на вулиці побив та відібрав у чоловіка особисті речі, аби виручити за них чергову дозу наркотику.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

«Декілька днів тому до Новоград-Волинського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію 31-річного жителя райцентру із тілесними ушкодженнями. Потерпілий розповів правоохоронцям, що на вулиці його побив невідомий, а потім ще й відібрав мобільний телефон та наручний годинник. Загальна сума збитку склала понад 3,5 тисячі гривень. У результаті була встановлена причетність до злочину 38-річного раніше судимого місцевого жителя. Чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків. Підозрюваного було затримано за місцем його проживання. Заявник упізнав у ньому свого кривдника, а з помешкання чоловіка були вилучені відібрані речі. За словами затриманого, він збирався продати награбоване для придбання чергової дози наркотику», – йдеться в повідомленні.

Нині триває досудове розслідування за ч.2 ст.186 (Грабіж, поєднаний з насильством) Кримінального кодексу України. Чоловікові офіційно оголошено про підозру у вчиненні злочину. Судом йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під варто. За чинним законодавством, подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 4 до 6 років, – повідомила прес-служба.

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі