Місто

Влада Житомира хоче за 1 гривню здати в оренду обласному управлінню юстицію пам’ятку архітектури

4 November 2015, 15:00

 Влада Житомира збирається дозволити обласному управлінню юстиції орендувати за 1 гривню приміщення на вул.Велика Бердичівська, 61. За цією адресою знаходиться пам’ятка архітектури – особняк Філіпова, більш відомий житомирянам як «старий ЗАГС».

Відповідний проект рішення виконкому 4 листопада опублікований на сайті міської ради.

«Надати дозвіл на укладання договору оренди терміном два роки одинадцять місяців Головному територіальному управлінню юстиції у Житомирській області нежитлових приміщень за адресою вул. В. Бердичівська, 61/18 площею 296,35 кв.м, для розміщення структурних підрозділів Житомирського міського управління юстиції з орендною платою 1 грн., без ПДВ на рік», - йдеться у проекті.

Таке рішення планують прийняти «з метою раціонального використання комунальної власності м. Житомира, розглянувши звернення фізичних, юридичних осіб про оренду комунального майна та рекомендації комісії у справах використання нежилих приміщень комунальної власності міста».

Нагадаємо, у будинку на Великій Бердичівській знаходиться міське управління культури та комунальне підприємство «Обрядове». У 2014 році в будинку за кошти міського бюджету робили капітальний ремонт: майже мільйон гривень було виділено на капітальний ремонт системи опалення, заміну вікон та дверей, підлоги, електропроводки. Ще за 837,5 тис. грн був проведений благоустрій території та заміна фасадних сходів.

Як повідомляв Житомир.info, в червня 2015 року начальником головного територіального управління юстиції в Житомирській області був призначений Олег Горай. На місцевих виборах цього року член ВО «Батьківщина» Олег Горай балотувався в обласну раду по округу в Коростишівському районі. За оголошеними обласною виборчою комісією результатами, депутатський мандат Горай не отримує.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі