Політика

Завдяки об’єднанню «Батьківщини» та Партії регіонів Лабунська стала головою Житомирської облради, - Розенблат

12 November 2015, 14:45

 Анжеліка Лабунська стала головою Житомирської обласної ради завдяки об’єднанню ВО «Батьківщина» і Партії регіонів, яка зараз має назву «Опозиційний блок».

Про це народний депутат від Житомира Борислав Розенблат заявив після оголошення результатів голосування за голову обласної ради 12 листопада.

«Сьогодні відбулася дуже жахлива подія в стінах обласної ради. Я привітав Анжеліку Лабунську з обранням головою облради, а також привітав створення широкої політичної коаліції між «Батьківщиною» і Партією регіонів (Опозиційним блоком). Така коаліція вже створювалася в 2009 році і в народі мала назву «ширка», але, на жаль, у наших людей коротка пам’ять. Як народний депутат від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» офіційно заявляю, що працювати разом з «широкою коаліцією» в обласній раді наша політична сила не буде», - сказав Борислав Розенблат.

Як повідомляв Житомир.info, 12 листопада на установчій сесії Житомирської обласної ради сьомого скликання депутати обрали головою ради Анжеліку Лабунську (фракція ВО «Батьківщина»): за неї проголосували 33 депутати – мінімальна кількість голосів, необхідних для обрання.

Всього у новообраній облраді 64 депутати, на сесії були присутні 62, участь у голосування взяли 38.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі