Політика

«Батьківщина» просить міліцію не допустити провокацій в день голосування

13 November 2015, 16:53

 Житомирська обласна організація політичної партії “ВО «Батьківщина» занепокоєна тривожними повідомленнями, які регулярно надходять від виборців, про можливі провокації в місті в день голосування за Житомирського міського голову 15 листопада.

Стало відомо, що в місті готуються протиправні дії: зокрема, організація підкупу виборців, вчинення хуліганських дій в місцях проживання молоді тощо.

З повідомленої нам інформації, ці дії, можливо, будуть відбуватися в гуртожитках м. Житомира за участі заздалегідь підготовлених та привезених з інших регіонів осіб, які називатимуться представниками партії ВО «Батьківщина» та кандидата на посаду Житомирського міського голови Цимбалюк Л.В.

У зв'язку з цим Житомирська обласна організація політичної партії “ВО «Батьківщина» заявляє, що ні сама політична сила, ані безпосередньо кандидат на посаду Житомирського міського голови Цимбалюк Л.В. не готують будь-яких протиправних та злочинних дій, направлених на порушення громадського порядку в місті, ні зараз, ні в день волевиявлення виборців 15 листопада 2015 року та не є причетними до таких дій. Ми проводимо передвиборчу кампанію з суворим дотриманням вимог Конституції України та Закону України «Про місцеві вибори».

Просимо правоохоронні органи забезпечити громадський порядок в місті, посилити охорону в гуртожитках, з'ясувати, хто саме готує провокації, та докласти всіх зусиль, щоб уникнути дискредитації кандидатів. Відповідне звернення було подане до правоохоронних органів.

Водночас ми закликаємо житомирян ігнорувати чутки про провокації з боку ВО «Батьківщина», повідомляти штаб або правоохоронні органи про підозрілі випадки напередодні та в день голосування.

Давайте усі разом докладемо зусиль, щоб провести чесні та прозорі вибори! Разом ми переможемо!

Прес-служба обласної організації ВО «Батьківщина»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі