Місто

У Житомирі учні ліцею зібрали 9 тис. грн на лікування свого одногрупника Юрія Коханчука

13 November 2015, 16:57

12 листопада в приміщенні Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О.Ольжича ліцеїсти комунального закладу “Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей” провели благодійний концерт на підтримку свого товариша, 14-річного ліцеїста 2-А курсу Юрія Коханчука.

Про Житомир.info повідомили організатори.

Хлопчику встановили діагноз «некомпактний міокардит». Щоб жити, йому потрібна трансплантація серця. Операція, на яку погодились лише лікарі Індії, коштує 140 000 $.

До доброчинної акції долучились начальник управління культури Житомирської облдержадміністрації Юрій Градовський, солістка хорової капели «Орея» Яніна Яремчук, представники зразкових  ансамблів народного та аматорського танців “Колорит та “Юність”, аматорський дует батьків з міста Володар-Волинського, керівник музичної студії “Т-Фактор” Тетяна Дідковська, українська співачка Лєна Дарк та ліцеїсти.

На заході були присутні представники українсько-естонської фірми «Вітакомс», громадські діячі, підприємці та усі небайдужі до чужого горя люди. Організаторами заходу виступили педагоги та учні ліцею. 

Молодіжна громадська організація «ХХІ покоління» вже розпочала розсилку факсограм-звернень на найбільші підприємства області з проханням про допомогу, - розповів голова організації Віталій Сівко.

На концерті було зібрано 9 142 гривні, гроші були одразу передані батькові хворого ліцеїста. Він подякував за підтримку та закликав батьків більше часу проводити з їхніми дітьми.

Станом на 12 листопада на рахунку Юрія налічувалось 890 тисяч гривень.

Реквізити для допомоги:

Картка Приват Банку 4323 3450 0109 5331 на ім’я матері Коханчук Марини.

Телефон (097) 251 68 19 (батько Коханчук Олександр).

Як повідомляв Житомир.info, житомирський БФ «Фонд добрих вчинків» передав матері Юрія Коханчука 10 тис. грн, зібраних для 17-річної студентки, яку не вдалося вивести із коми після ДТП.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі