Місто

Салон меблів «ДЛМ» святкує день народження і дарує знижки своїм покупцям

18 November 2015, 14:50

День народження – це завжди радісне свято. У цей день ми зустрічаємо своїх найближчих друзів, рідних і дорогих серцю людей. Ми радіємо новому року, майбутньому, яке відкриває перед нами двері, і ступаємо в краще разом з вами.

Компанiя «ДЛМ» - це мережа меблевих салонів, яка працює вже 10 років і об’єднала понад 50 меблевих брендiв з Украiни, Польщі, Iталiї та Малайзiї.

Десять років роботи пролетіли непомітно, і сьогодні ми з гордістю можемо сказати, що підготували величезний плацдарм і готові дивувати вас якістю продукції, вiдмiнним сервісом та iндивiдуальним підходом до кожного клієнта.

Компанiя «ДЛМ» запрошує всіх на святкування свого Дня народження. Ми хочемо поділитися домашнім теплом і затишком з вашими родинами, і робити це не лише один день, адже нас багато, і тому святкувати будемо ВЕСЬ місяць! Сподіваємося, що цей місяць буде для вас часом найкращих покупок, яскравих емоцій, радості та щастя, яке подарує вам мережа наших салонів. Ніяких банальних фіксованих знижок, ніяких вибіркових подарунків – ВСЕ і ВСІМ!

Комфортні знижки у День народження – 40%.

Якщо говорити про універсальність, то це - Каліфорнія. Це одна з моделей, яка задовольнить запити будь-якого покупця. Її перевага в тому, що людина з будь-якою комплекцією і зростом відчуває себе зручно і комфортно. Цiна мiсяця – 25999*

 

Торгова марка Kartissa - класичний дизайн меблів, якість обробки, сучасні меблеві матеріали. Завдяки своїй модульності вона пропонує необмежені рішення для створення неповторних меблевих композицій для спалень, вітальні, обідньої кімнати, кабінету, домашньої бібліотеки і навіть вишуканого офісу. На всi елементи 40% знижка

 

Колекція «Гранд» займає в асортименті меблів «Kartissa» особливе місце

Натуральний дубовий шпон та ексклюзивний дизайн поэднанi в серii Амiна – лiжко  - 8900*

 

Розкішний дизайн дивана не тільки сприяє відпочинку і повної релаксації, але і чудово поєднується з будь-якими інтер'єрними рішеннями і багатьма предметами меблів. Його можна сміливо встановлювати у вже обробленому і обладнаному приміщенні, цей диван гармонійно виглядатиме в інтер'єрі, додавши йому індивідуальності. Цiна мiсяця –  від 17900.

Удосконалення дизайну в традиційній тематиці вимагає делікатного підходу і високої майстерності. Такий гідний рівень продемонстрований в хитросплетінні швів і різноманітності об'ємних форм моделі Gabriel. Тонка грань, що відрізняє класичну подачу від сучасної - не порушена. При цьому модель виглядає по-новому, і однаково добре сприймається в традиційному і сучасному інтер'єрі. Ціна місяця за комплект в тканині  28900,00 грн. 

Спальня Linate - це чудовий дизайн і прекрасна якість. Зробіть ваш будинок стильним і затишним! Мега знижка на всі елементи серіі Linate- 40%

Меблі Red Apple - ідеально підходить для створення абсолютно стильного інтер'єру. Настільки стильного - наскільки Ви того побажаєте. Мега Знижка на спальню Red Apple тільки цього місяця – 60%

Спальня Джульєтта - це класичні комфортні меблі для спальні, створені для повноцінного відпочинку. Вони додадуть простору Вашої кімнати нотку аристократичності, завдяки якій Ви відчуєте епоху тих часів. Плавні спокійні лінії у поєднанні з теплими тонами дерева створюють у приміщенні атмосферу гармонії та спокою.Спальня Джульета відмінно впишеться в естетику сучасної квартири. Вільна комплектація модулів спального гарнітуру дозволяє обставити кімнату будь-яких розмірів. Цю спальню по достоїнству оцінять ті, хто цінує стиль і комфорт. Ціна місяця на ліжко 40%

Крім цього, маса новинок, сотні товарів та ультра низькi ціни на м'які меблі і модульнi стінки. Ви знайдете все, про що мріяли і про що навіть подумати не могли.

Десятирічний ювілей – це значуща дата для будь-якої компанії. Для «ДЛМ» - це новий крок вперед, що наближує до незмінної цілі – перетворення інтер'єру на витвір мистецтва.

Адреса салону «ДЛМ»: м. Житомир, вул. Івана Кочерги, 9, тел. (063) 206-62-58.

Термін дії акції: з 20.11.2015 р. по 20.12.2015 р.

Акція поширюється на всі товари групи «меблі» в наявності і під замовлення.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі