Події

У райцентрі Житомирської області невідомі в балаклавах напали на лісника та його дружину

20 November 2015, 15:27

У Коростені Житомирської області двоє невідомих в балаклавах напали на лісника з дружиною, потерпілі в лікарні.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства.

«В середу, 18 листопада, близько 18-00 години лісничий Ушомирського лісництва державного підприємства «Коростенське лісомисливське господарство» Андрій Назаренко разом з дружиною поверталися додому. У під'їзді будинку в місті Коростені, де мешкає сімʼя, на них чекали двоє невідомих осіб в балаклавах. В результаті нападу чоловік та дружина отримали травми середньої тяжкості та потрапили до лікарні», – йдеться у повідомленні.

Потерпілий має підозри, що цей випадок пов'язаний із виконанням ним службових обов’язків, позаяк кількома днями раніше рейдовою бригадою Ушомирського лісництва, яку він очолював, за скоєнням незаконної рубки, був затриманий автомобіль «Урал», завантажений незаконно зрубаною деревиною та його водій. Матеріали справи передано до правоохоронних органів.

У прес-службі головного управління Національної поліції в Житомирській області інформацію підтвердили.

«Дійсно, у нас є таке звернення від 18 листопада: інформація від місцевого жителя 1984 р.н. Близько 18.00 двоє невідомих нанесли йому тілесні ушкодження. На той момент він звернувся до лікарні. Відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за статтею 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Наразі слідство триває», – розповіли у прес-службі головного управління Національної поліції в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, поліцейські затримали двох чоловіків, причетних до розбійного нападу на жителів Коростишівського району Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі