Події

У Житомирській області «Богдан» врізався в дерево, 5 пасажирів у лікарні

23 November 2015, 10:49

Поблизу с. Скребеличі Овруцького району Житомирської області 22 листопада сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали п’ять людей.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба ГУ Національної поліції в Житомирській області.

«Близько 3 години 22 листопада на 17 км автодороги Овруч-Словечне, поблизу с. Скребеличі Овруцького району, водій автомобіля «Богдан», 24-річний мешканець м.Радомишля, не впорався з керуванням і виїхав за межі проїзної частини, де врізався в дерево.  Внаслідок ДТП п’ятеро пасажирів автомобіля отримали тілесні ушкодження. Всі потерпілі були госпіталізовані до лікарні», – йдеться в повідомленні.

Ще одна ДТП, в якій водій з’їхав з проїзної частини та врізався у дерево, сталася на 32 км автодороги Дубрівка-Висока Піч.

«Близько 11.00 год. 22 листопада на 32 км автодороги Дубрівка-Висока Піч водій автомобіля «Фольксваген Пасат», 20-річний мешканець Баранівського району, не впорався з керуванням, з’їхав з проїзної частини та врізався у дерево.  Внаслідок ДТП керманич та його пасажирка, 38-річна жителька Романівського району, з отриманими тілесними ушкодженнями були доставлені до лікарні», – повідомляє поліція.

Упродовж вихідних днів до підрозділів поліції регіону надійшли повідомлення про 10 дорожньо-транспортних пригод на автошляхах Житомирщини, в яких постраждали 17 людей. Усі обставини з’ясовуються у рамках відкритих кримінальних проваджень, – повідомила прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі на проспекті Миру зіштовхнулися три автомобілі.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі