Події

У Новограді-Волинському ледь не вчаділи троє малюків, доки мати заводила четвертого в дитсадок

23 November 2015, 12:43

23 листопада о 10:04 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі п’ятиповерхового житлового будинку у Новограді-Волинському Житомирської області.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«На місце події негайно прибув пожежно-рятувальний підрозділ 10-ої ДПРЧ. Було встановлено, що в оселі сильне задимлення. Під час проведення розвідки рятувальники виявили в одній із кімнат помешкання трьох дітей – 2009, 2010 та 2013 років народження. Діти ледве дихали. Бійцями ДСНС було надано постраждалим невідкладну долікарську допомогу. Медики, які прибули за викликом, госпіталізували дітей до Новоград-Волинського територіального медичного об’єднання із попереднім діагнозом: отруєння продуктами горіння», – йдеться у повідомленні.

Пожежу ліквідовано о 10:46. Вогнем знищено телевізор та окремі речі домашнього вжитку в кімнаті. Ймовірно, загоряння сталося через несправний телевізор. Дітвора увімкнула його, через деякий час він зайнявся.

У прес-службі управління ДСНС у Житомирській області Житомир.info також розповіли про те, що зранку мати п’ятьох дітей повела одну дитину до дитячого садочка.

«Зранку мати повела дитину до дитсадка. Троє маленьких залишилися самі вдома. Стосовно того, де в цей час знаходилася п’ята дитина – нам невідомо», – повідомили у прес-службі.

Фото прес-служби управління ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі