Місто

Житомирський виконком планує надати дозвіл на будівництво ще одного маркету на Київській, 77

23 November 2015, 13:14

У Житомирі на земельній ділянці меблевого комбінату по вул. Київській, 77, на якій розташований ТРЦ «Глобал UA», збираються будувати магазин будівельних матеріалів.

Про це у коментарі Житомир.info повідомила начальник управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міської ради Євгенія Черкасова.

Проект рішення виконавчого комітету «Про    надання    приватному  акціонерному товариству «Житомирський меблевий комбінат» містобудівних умов та обмежень на забудову власної земельної ділянки» розміщений на сайті Житомирської міської ради.

У ньому йдеться, що земельна ділянка площею 12,7 га з цільовим призначенням «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» по вул. Київській, 77 належить ПАТ «Житомирський меблевий комбінат».

Виконком планує доручити управлінню містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міської ради надати ПАТ «Житомирський меблевий комбінат» містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки «Нове будівництво магазину непродовольчих товарів на власній земельній ділянці по вул. Київській, 77 в м. Житомирі».

Як пояснила Євгенія Черкасова, мова йде про будівництво товариством «Житомирський меблевий комбінат» на землі, яка йому належить, маркету будівельних матеріалів неподалік від ТРЦ «Глобал UA», з боку вулиці Котовського.

«Вони просто розвивають свій бізнес», - сказала начальник управління.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 23 листопада 29-річний житомирянин «замінував» ТРЦ «Глобал UA».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі