Політика

Парламент працює злагоджено, про що свідчать стратегічно важливі голосування, - Кривенко

23 November 2015, 14:45

Парламент сьогодні має усі можливості для ефективної роботи, переконаний народний депутат Вадим Кривенко, фракція «Народного фронту».

Про це він заявив у ефірі телеканалу 112. Нардеп наголосив, що консолідацію парламенту можна бачити тоді, коли на порядок денний виносяться стратегічно важливі питання.

«В останній тиждень ми прийняли ряд важливих законів, зокрема і щодо безвізового режиму. За деякі закони набрали 300 і більше голосів. Це свідчить про те, що парламент працює злагоджено. У четвер ми переважною більшістю прийняли закони, які покликані покращити життя малому бізнесу. Це перший крок – заборона перевірок, електронний реєстр цих же перевірок та інші законопроекти», - розповідає в ефірі каналу Вадим Кривенко.

Депутат також переконаний, що одне із найважливіших завдань, які стоять сьогодні перед Верховною Радою, - це прийняття бюджету на основі нового податкового кодексу.

«Одночасно зменшити податки і збільшити соціальні виплати неможливо. Ми втратили 20% економіки за рахунок Донбасу. У нас великі втрати від світового падіння цін на продукти харчування, сталь та добрива. Той, хто приходить у парламент із пропозицією зменшити хоч на 1 гривню податок, має показати, де цю гривню взяти і в кого забрати», - переконаний Вадим Кривенко.

Прес-служба «Народного фронту»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі