Влада

«Житомиртеплокомуненерго» вважає недостовірною інформацію прокуратури про незаконну закупівлю палива на 5 млн грн

23 November 2015, 16:30

Комунальне підприємство міської ради «Житомиртеплокомуненерго» спростовує заяву прокуратури по розгляду позову в господарському суді Житомирської області  про визнання недійсним договору про закупівлі палива, укладеного в результаті проведення переговорної процедури закупівлі.

 Про це повідомляють на сайті комунального підприємства «Житомиртеплокомуненерго».

«Дане рішення виніс суд 1-ї інстанції, але КП «ЖТКЕ» ЖМР зазначає, що дії комітету з конкурсних торгів підприємства були законними, переговорна процедура закупівлі була проведена згідно діючого законодавства, тому в даний момент юристами підприємства готується апеляційна скарга  на вищевказане рішення та плануються подальші судові розгляди в судах наступних інстанцій з метою доведення законності проведення даної процедури закупівлі та укладення договору про закупівлю. Також хочемо зазначити, що вказана прокуратурою інформація не відповідає дійсності. Дана процедура закупівлі проводилась виключно за рахунок власних коштів підприємства, а не бюджетних коштів», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, комунальне підприємство Житомирської міськради незаконно придбало пального на майже 5 млн грн.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі