Місто

У Житомирі на майдані Корольова знову організовують Різдвяний ярмарок

23 November 2015, 18:30

У Житомирі знову збираються на майдані Корольова провести Різдвяний ярмарок, який вперше відбувся в обласному центрі минулого року за ініціативи народного депутата Борислава Розенблата.

Про це Житомир.info повідомив координатор проекту Олександр Рєвнівцев.

«Облаштуємо Різдвяне містечко у найкращих європейських традиціях. Відкриття ярмарку та запалювання Новорічної ялинки на майдані Корольова відбудеться 19 грудня. Унікальний вертеп, льодяні фігури, народні майстри, колядники, святкові смаколики, подарунки на будь-який смак, приємний і цікавий родинний відпочинок, захоплюючі майстер-класи, музичні виступи, тематичні програми – все це чекає на житомирян та гостей міста у Різдвяному містечку протягом головних зимових свят», - запевняють організатори.

Родзинкою цьогорічного сімейного свята стане парк розваг – атракціони, різноманітні гойдалки та каруселі. Також організатори обіцяють щовечора святкову концертну програму з творчими гуртами та колективами національних спільнот.

Житомирян запрошують долучитися до створення свята.

«Якщо вам є що представити громаді міста та гостям Житомира, запрошуємо взяти участь у Різдвяному ярмарку. Адже саме тут можна продемонструвати свою творчість, представити для продажу будь-які товари на Різдвяну та Новорічну тематику, провести майстер-класи для дітей та дорослих. Благодійний проект Різдвяний ярмарок гостинно відкриє двері кожному», - повідомляють організатори.

Всі кошти, які будуть зібрані від оренди будиночків, знову будуть спрямовані на благодійність. Різдвяний ярмарок працюватиме з 18 грудня 2015 року по 16 січня 2016 року. 

З питань участі у Різдвяному ярмарку пишіть на сторінці www.facebook.com/z.rizdvo та звертайтеся до координатора проекту Олександра Рєвнівцева – тел. (067) 410-14-13.

Нагадаємо, минулого року вперше на майдані Корольова провели Різдвяний ярмарок: він працював з 19 грудня до 15 січня, не було вихідного і у новорічну ніч.

Фото минулорічного Різдвяного ярмарку на майдані Корольова

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі