Економіка

Житомирській області, де оформили субсидію більше 200 тисяч сімей, дали додатково з бюджету 100 мільйонів

24 November 2015, 15:59

 За інформацією департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації станом на 23 листопада 2015 року майже 204 тис. сімей області отримують житлові субсидії.

Про це повідомляє сайт Житомирської ОДА.

«За удосконаленим порядком субсидії призначено майже 197 тис. сімей, що становить 96,6% від кількості опрацьованих справ», - йдеться у повідомленні.

Облдержадміністрація також повідомляє, що відповідно до розпорядження Кабінет Міністрів України від 18 листопада 2015 року №1191-р Житомирщині на 100 млн. грн. збільшили субвенцію з державного бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот.

«На 100 млн грн. субвенції збільшено і Сумській області. Як ми повідомляли раніше, Житомирська та Сумська області в п’ятірці лідерів серед областей України, в яких найкраща ситуація з оформленням житлових субсидій. Для більшості регіонів субвенції були зменшені», - підкреслюють в ОДА.

 1

Інфографіка з сайту ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі