Події

У Житомирі 23-річна дівчина викрала з гіпермаркету креветки та сир

24 November 2015, 16:16

Вихідними у Житомирі, в гіпермаркеті «Караван», поліцейські охорони затримали дівчину, яка заховала вкрадений товар у жіночій сумочці.

Про це Житомир.info розповіли в управлінні поліції охорони в Житомирській області.

«У суботу, 21 листопада, працівники управління поліції охорони в Житомирській області виїхали на «тривожний» виклик з супермаркету «Караван». Охорона закладу повідомила правоохоронцям про крадіжку, яку намагалася вчинити 23-річна дівчина. Намагаючись винести продукти харчування, заховавши їх у жіночій сумочці, з якою вона прийшла в магазин. Дівчина намагалася винести з гіпермаркету креветки, сир, тобто такі продукти харчування, які людина дуже рідно може собі дозволити», – повідомили в управлінні поліції охорони в Житомирській області.

Поліцейські доставили дівчину до Житомирського міськвідділу поліції для подальшого з'ясування обставин події і винесення відповідної процесуальної ухвали.

За скоєне дівчина понесе кримінальну відповідальність за статтею 185 (Крадіжка). Згідно зі статтею закону, таємне викрадення чужого майна (крадіжка) карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі поліцейські викрили молодика, який з магазину кондитерських виробів, де працює його дівчина, викрав 5000 гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі