Політика

У Радомишлі виявили підробку протоколів з результатами голосування за кандидатів в облраду і звернулися в СБУ

24 November 2015, 17:59

 У Радомишлі представники Демократичної партії виявили підробку протоколів з результатами голосування за кандидатів в облраду і звернулися до Служби безпеки України.

Копія листа на адресу голови СБУ Василя Грицака є у розпорядженні Житомир.info.

«Під час огляду уточненого протоколу датованого 30 жовтня 2015 року було виявлено невідповідність даних з оригінальним протоколом, який був складений 28 жовтня 2015 року у присутності всіх членів Радомишльської районної виборчої комісії, підписаний та пропечатаний. В уточненому протоколі напроти прізвища члена комісії за квотою Радомишльської районної організації «Демократичної партії України» стояв інший підпис. Також при візуальному огляді підписи інших членів комісії також не співпадали. В уточненому протоколі виявили інші цифри за кандидата від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» до Житомирської обласної ради по виборчому окрузі №33 Павленка Анатолія Анатолійовича – відповідно 1809 голосів виборців, що становить 24,535%. Тобто було відписано 220 голосів виборців в інших кандидатів і дописано кандидату Павленку А.А., що дозволило йому пройти депутатом Житомирської обласної ради», - йдеться у листі за підписом голови райорганізації Демократичної партії Богдана Кривошеєнка.

Через великий резонанс у Радомишльському районі та «нестабільну політичну ситуацію в країні» Кривошеєнко просить голову СБУ перевірити викладені факти і у випадку їх підтвердження – покарати винних у підробці виборчої документації та фальсифікаціях.

Анатолій Павленко народився 11.07.1973 р., має вищу освіту, член партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», фізична особа-підприємець, проживає в селі Мала Рача Радомишльського району.

 

Скрін з сайту облради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі