Влада

Після п'ятирічної перерви Крутій знову став головою Житомирської райради

25 November 2015, 12:16

У Житомирській районній раді 25 листопада обрали нового голову, представника від ВО «Свобода» Сергія Крутія, який після п'ятирічної перерви знову став керівником райради.

Про це Житомир.info розповіла заступник голови Житомирської обласної організації ВО «Свобода» Марія Бовсуновська.

«Так, сьогодні о 10-й годині ранку відбулася сесія районної ради на якій обирали голову. Серед претендентів на посаду було два кандидата: Сергій Крутій та Тетяна Парфентієва. З 36 присутніх у залі депутатів, 19 проголосували за Сергія Крутія та 17 за Тетяну Парфентієву», – повідомила Марія Бовсуновська.

Сергій Кутій народився 31.01.1956 р., у місті Житомирі. Вищу освіту здобув у Білоруському державному ордена Трудового Червоного Прапора інституті фізичної культурі. У різні роки працював інструктором фізкультури та спорту, тренером-викладачем, тривалий час був приватним підприємцем. Окрім того, керував відділом, а згодом і сектором з питань внутрішньої політики Житомирської райдержадміністрації. Протягом 2006–2010 років очолював Житомирську районну раду

Як повідомляв Житомир.info, 3 квітня 2014 року розпорядженням в.о. президента України, головою Верховної Ради України Олександром Турчиновим Сергій Крутій був назначений головою Житомирської РДА. 19 листопада 2014 року Президент України Петро Порошенко звільнив Сергія Крутія з посади голови Житомирської райдержадміністрації.

Кого саме жителі Житомирської області обрали у районні ради та від яких партій, можна дізнатися, переглянувши інфоргафіку.

Фото зі сторінки у Фейсбук Марії Бовсуновської

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі